00 / 00
|

Брз и лесен сендвич

10 min.

Потребни состојки

  • 2 парчиња интегрално лепче со семки
  • 2 лажички Битолска павлака
  • 1 лажичка црвено овошје по избор (јагоди, малини, рибизли)
  • малку валеријана

Подготовка

1.

Процесот на подготовка е исклучително лесен и брз, како што кажува и самото име на рецептот. Битолската павлака ја мачкаме на парчињата интегрално лепче со семки, врз која ставаме од црвеното овошје за контраст на вкусовите и нешто несекојдневно и вкусно. Со валеријаната само додаваме дополнителен вкус на кој долго ќе се сеќавате.
Пријатен апетит.

Датум на објавување 17.04.2019.

Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal