00 / 00
|

Рафаело чизкејк бомбици 

5 min.

Од оваа доза излегуваат околу 15тина бомбици.

Потребни состојки

  • 150g Битолска павлака
  • 70g кокос
  • 40g мелени бисквити
  • 2 лажици мед
  • бадем/лешник

Подготовка

1.

Измешајте ги сите состојки (павлака, кокос, мелени бисквити и мед), освен бадемите во длабок сад. Наместо мед може да ставите јаворов сируп или агаве. 

2.

Оформете бомбици, во средина ставете бадем или лешник и извалкајте ги повторно во кокос. 

Датум на објавување 01.12.2021.

Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal