60 min.

Екстра меки и вкусни палачинки

18.04.2019.

30 min.

Колач со праски и крем

18.04.2019.

90 min.

Колач со моркови, рогач и Битолска павлака

18.04.2019.

20 min.

„Рафаело“ топчиња со лешник и павлака

18.04.2019.

45 min.

Пирошки

23.06.2018.

А ги сакаат и малите и големите :)

45 min.

Руска супа

17.06.2018.

Лесна и здрава супа со Битолска кисела павлака :)

50 min.

Руска торта со мед

11.06.2018.

Лесен и вкусен руски десерт!

30 min.

Окрошка (Летна супа со јогурт)

07.06.2018.

20 min.

Малку поинаков таратур

18.09.2017.

Киселото млеко изобилува со калциум и полезни бактерии што му даваат совршена хармонија на организмот. Истовремено ги зајакнува ко...

55 min.

Пита со кисело млеко

18.09.2017.

Киселото млеко изобилува со калциум и полезни бактерии што му даваат совршена хармонија на организмот. Истовремено ги зајакнува ко...

45 min.

Полнети тиквички

18.09.2017.

Добро познатиот, традиционален вкус на кравјото Битолско кисело млеко отсега е достапен и во големо, семејно пакување од 700 гр во...

45 min.

Пилешко филе со зачинет путер

21.08.2017.

Вечната дилема на секое семејство во недела е што да се подготви за вкусен неделен ручек кога секој член од фамилијата е дома. Чес...

1 2 3 4 5 6 8
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal