|
00 / 00

Имлек Протеин Шејк Чоколадо 300мл

Имлек Протеин Шејк Чоколадо 300мл

Имлек Протеин Шејк Ванила 300мл

Имлек Протеин Шејк Ванила 300мл

Имлек Протеин Шејк Јагода 300мл

Имлек Протеин Шејк Јагода 300мл

Имлек протеин пудинг чоколадо 200g

Имлек протеин пудинг ванила 200g

Информација за производот
Видео Кампањи
Производ и опис
Единечно пакување
Млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување (ТП)
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Млечен протеински напиток со 30g протеин во едно пакување, без лактоза, 0% масти, без додаден шеќер
300мл
0,1%
Производот трае 5 месеци од датумот на производство. Да се чува на собна температура.
6x300мл (1,8л)
10g
5g
259kJ/61kcal
Производ и опис
Единечно пакување
Млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување (ТП)
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Млечен протеински напиток со 30g протеин во едно пакување, без лактоза, 0% масти, без додаден шеќер
300мл
0,05%
Производот трае 5 месеци од датумот на производство. Да се чува на собна температура.
6x300мл (1,8л)
10g
4,1g
241kJ/57kcal
Производ и опис
Единечно пакување
Млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување (ТП)
Белковини
Јаглехидрати
Енергетска вредност
Млечен протеински напиток со 30g протеин во едно пакување, без лактоза, 0% масти, без додаден шеќер
300мл
0,05%
Производот трае 5 месеци од датумот на производство. Да се чува на собна температура.
6x300мл (1,8л)
10g
3,6g
233kJ/55kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Имлек протеин пудинг чоколадо
200g
1,6g
180 дена. Да се чува на температура до +4 °C
10 х 200g
10g (на 100g)
4,3g
307kJ/73kcal
Производ и опис
Поединечно пакување
% на млечна маст
Рок на траење и услови на чување
Транспортно пакување
Белковини
Јаглени хидрати
Енергетска вредност
Имлек протеин пудинг ванила
200g
1,5g
180 дена. Да се чува на температура до +4 °C
10 х 200g
10g (на 100g)
4,1g
295kJ/70kcal
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal