00 / 00
|

Со Битолски јогурт во зимски авантури

Датум на објавување 18.01.2019.

 

Дознај кој карактер ти прилега преку ликовите на „зимското“ Битолско чупе

Дали уживате во зимските авантури или, пак, повеќе сакате снегот да го гледате од прозорецот и да уживате во домашна атмосфера?

11.02.2019.

Приклучи се на Фејсбук активацијата на Бимилк и освој викенд на Пелистер!

Во зимски авантури со Битолското чупе

30.01.2019.

Бимилк ја задржува лидерската позиција на пазарот и во 2018 година благодарејќи на позитивниот раст

Битолска млекара 2018 година ја завршува со позитивен раст на вкупната продажба и задржување на лидерската позиција во млечната ин...

11.01.2019.

Со Битолското чупе во зимски авантури!

Сигурно веќе добро го знаете омиленото Битолско чупе, она насмеано девојче во традиционална носија, со дрвена кантичка пресно млек...

11.01.2019.

Битолска млекара ја завршува годината со едукација на своите фармери

Во рамките на активностите за унапредување на соработката со своите партнери, Млекара АД Битола организираше наменска панел-дискус...

21.12.2018.
00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal