00 / 00
|

Дружење со Битолското чупе и размена на сликички во Cineplexx!

Датум на објавување 20.02.2016.

Cineplexx, Бимилк и Битолското Чупе оваа сабота (20-ти февруари) ве повикуваат на семеен ден исполнет со дружење, менување со сликички, креативно учење и многу забава.

Пред еден месец започна новата авантура на Битолското Чупе и нејзиниот пат околу светот со албумот со самолепливи сликички. Авантура на која и се придружија голем број на дечиња, а интересот порасна толку многу што едноставно мораше да се организира настан за размена на сликички.

Во сабота, 20.02.2016 повелете на дружба од 12 до 16 часот во Cineplexx, во „Скопје Сити Мол“ и секако, не заборавајте да ги понесете со себе сликичките кои ви се за размена од албумот „Битолското чупе на пат околу светот“. Ќе има многу забава, дружење и мали изненадувања за најсреќните.

Втората по ред авантура на Битолското чупе овој пат ја води на пат околу светот. Авантура во која друштво повторно и прават витамините и во која тие беа на места како од сказни и откриваа многу млека разни. Секако, тука е и потрагата по десетте сликички со клучеви чии задни делови можат да им донесат вредни награди на сите кои се дел од оваа авантура. 

Сè што е потребно е задните делови од тие десет сликички со клучеви да се соберат, да се стават во плико заедно со личните податоци на полнолетно лице и така спакувани да се адресираат на: Млекара АД Битола, Долнооризарски пат ББ, 7000 Битола со назнака за „Наградна игра“.

Наградната игра трае до 1-ви април, а извлекувањето на наградите е закажано за 7-ми мај. 

Среќно собирање сликички и среќно пронаоѓање на десетте клучеви кои можат вас и вашето семејство да ве однесат во Берлин во посета на една од најубавите Зоолошки градини на светот!

Д-р Ставриќ советува: Како да се подготви детето пред есенскиот период на вирози и настинки

Со доаѓање на есента зачестуваат и респираторните инфекции кај децата. Во првите години од животот нормално е детето да има по 8 и...

28.09.2020.

Што е важно за исхраната во овој период?

Исхраната и правилниот избор на намирници за дневното мени ја имаат најголемата одговорност во создавањето здрав организам отпорен...

11.09.2020.

Битолско чоколадно млеко со 10 витамини за поздраво детство

Внесувањето здрави и корисни состојки што го поттикнуваат развојот на детскиот организам е една од главните грижи на секој родител...

20.08.2020.

Битолско чоколадно млеко со 10 витамини: Прво чоколадно млеко за сите возрасти

Битолско чоколадно млеко со 10 витамини е новиот вкусен, здрав и хранлив чоколаден млечен производ од Битолска млекара. Првото чок...

22.07.2020.

Есенцијални состојки за здрав раст на децата

Дури и мали деца знаат дека млекото нè прави силни и здрави. Млекото и млечните производи ни обезбедуваат приближно 75% од калциум...

23.06.2020.
00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal