00 / 00
|

Велигденска донација од 1 тон млеко од Бимилк за СОС Детско село

Датум на објавување 29.04.2021.

Велигденска донација од 1 тон млеко од Бимилк за СОС Детско село

(Битола, 29.04.2021) – Велигденска донација на Битолска млекара за СОС Детско село. Во следните месеци вкупно 1 тон чоколадно млеко збогатено со 10 витамини ќе биде дел од трпезите на сејмените куќи во организацијата.

При доставата на донацијата, што се реализира во склоп со мерките за претпазливост поради пандемијата со КОВИД, и повторно во духот на претстојниот празник, за децата од СОС Детско село беа донесени и црвени велигденски јајца.

Битолска млекара преку честите донации во опрема и производи за СОС Детско село се докажува како посветен поддржувач на заложбите на глобалната хуманитарна организација за згрижување и обезбедување топол дом за секое дете.

00 / 00
|
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal