Шест важни здравствени придобивки од свежото млеко

Млекото е важен дел од нашата исхрана. Почнуваме да го пиеме уште како деца, а потоа го консумираме и како возрасни.

03.03.2017.

Инвестиција на млекарницата Бимилк вредна 2 милиона евра

Модерната машина за ПЕТ-пакувања ќе доведе до зголемување на производствените капацитети на Млекарницата до 50 насто

27.02.2017.

Смеењето и здравјето рака под рака: 10 годишно партнерство на Бимилк и Златна бубамара на популарнос

Во годината во која Златна бубамара на популарноста го слави својот голем јубилеј, 20-то издание, најпопуларната забавна манифеста...

22.02.2017.

Свежото млеко е вистински хит во светот кој повторно се актуализира и во Македонија

Кравјото млеко долго време се поврзува со доброто здравје на луѓето, што го прави една од најконсумираните напивки во Европа и во...

20.02.2017.

5 начини да бидете креативни во кујната користејќи Битолски ГУСТ јогурт

Покрај тоа што Битолскиот густ јогурт е суперхерој во секојдневната исхрана поради своите хранливи карактеристики и богатството на...

20.01.2017.

3 начини да подготвите неверојатно вкусни и корисни оброци со новиот Битолски густ јогурт

На задоволство на сите сладокусци, од неодамна Бимилк создаде нов оригинален вкус и го претстави новиот Битолски густ јогурт. Сега...

09.01.2017.

Брендови: Дигиталното време и новите правила на бренд маркетингот

Светот на дигиталните комуникации нуди неограничени можности за нови искуства, отвора нови видици и безброј начини за директна ком...

23.12.2016.

Донација од Бимилк за Млечната кујна во Детската клиника во Скопје

По повод Светскиот ден на детето, денес Бимилк донираше Битолско трајно млеко со 10 витамини за Млечната кујна во Детската клиника...

21.11.2016.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 15 16 17 18 19
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal