Новиот Битолски густ јогурт е вистински спој на традиција, богат вкус и врвен квалитет

Традиционалниот македонски јогурт од денес е уште погуст! Новиот Битолски густ јогурт е оригинален спој на традиционалниот вкус на...

18.11.2016.

Како до подобар баланс на организмот

Модерното секојдневие при кое секој од нас е во постојана трка со времето, работните и семејните обврски, негативно влијае врз здр...

17.11.2016.

Како до подобар баланс на организмот

Модерното секојдневие при кое секој од нас е во постојана трка со времето, работните и семејните обврски, негативно влијае врз здр...

31.10.2016.

Битолски сирења од пастеризирано млеко за поздраво уживање

Сирењето е еден од најраспространетите прехранбени производи. Постојат над 500 видови сирења во целиот свет, но зависност од начин...

25.10.2016.

Битолски сирења без адитиви за поздраво уживање

Сирењето е совршено за секоја пригода, од брза закуска до елегантна дегустација со аперитив – и се’ останато помеѓу овие две. Но,...

18.10.2016.

Битолски сирења со помалку сол, за поздраво уживање

Повеќето луѓе секојдневно консумираат повеќе сол отколку што им е потребно. Најчесто бидејќи на овој начин храната им е повкусна и...

17.10.2016.

Битолски јогурт - Секогаш во кругот на семејството

Се­меј­ни­те вред­но­сти се пр­вите оп­штес­тве­ни вред­но­сти со кои се среќаваме и преку кои ги до­би­ва­ме нашите соз­на­ни­ја...

14.10.2016.

Наскоро Битолски Јогурт во ново и практично пакување

Консумирање лесна храна која не го преоптоварува организмот и побрзо се преработува, како и внесување доволни количини течности се...

06.09.2016.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 16 17 18 19
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal