Во Општина Могила УСАИД и Млекара Битола презентираа современи роботи за молзење крави

23.02.2023.

Бимилк подароци за децата од социјално-загрозените и ранливите
категории низ цела Македонија

27.12.2022.

Баланс+ произведен дома, а сакан насекаде

23.12.2022.

Инвестиција од 1,2 милиони евра на Бимилк за фармерите

Набавка на 500 висококвалитетни јуници со цел стабилизација на млекопроизводството во земјата

20.12.2022.

Модерната технологија ја почнува својата експанзија во македонското млекопроизводство

Бимилк и УСАИД со заеднички проект за модернизација на малите и средни фарми

15.09.2022.

Бимилк со донација во 10 основни училишта низ земјата, за успешен почеток на учебната година

05.09.2022.

Mисијата на Бимилк е создавање на квалитетен и безбеден производ, секогаш достапен до потрошувачот!

23.06.2022.

Започна големата наградна игра „Славиме заедно 70 години Бимилк“

13.05.2022.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal