Колку млекото е потребно за здрава исхрана на децата

09.12.2020.

Зошто е потребно да се консумира млеко

24.11.2020.

Баланс+ Имуно од Бимилк е новиот функционален јогурт за јакнење на имунитетот

10.11.2020.

Како комбинацијата млеко и витамини може да влијае врз развојот на детето

Витамините, минералите, протеините, сето тоа е неопходно потребно за развојот на детето. Го стимулираат растот и го поттикнуваат п...

09.11.2020.

Бимилк и Пакомак донираат лаптопи за децата од СОС Детско село за следење онлајн настава

03.11.2020.

Како децата да ги примаат потребните витамини лесно и без одбивност

02.11.2020.

Препораки од имунолог: Зајакнете го имунитетот кај децата со витаминска исхрана

Пред да биде изложено детето на ризик од вирози, настинки и други инфекции, потребно е во младиот организам да се создаде силен им...

16.10.2020.

Д-р Ставриќ советува: Како да се подготви детето пред есенскиот период на вирози и настинки

Со доаѓање на есента зачестуваат и респираторните инфекции кај децата. Во првите години од животот нормално е детето да има по 8 и...

28.09.2020.
Nazad
|
01 / 02

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Moja Kravica Junior 250ml

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ex saepe odio animi, dolores impedit architecto fuga quam ut, accusamus totam illo doloremque ipsum, deleniti veritatis numquam corporis commodi repellat quasi.

Informacije o proizvodu
Proizvod i opis
Pakovanje/SKU
mlečna mast
Rok trajanja i uslovi čuvanja
Transportno pakovanje
Proteini
Ugljeni hidrati
Energetska vrednost
Balans+ jogurt
TTOSO 1kg
1g
25 dana
12 komada
3,2g
5,2g
192kJ/46kcal